Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift and that is why we call it the present.
E. Roosevelt


The Present Massage Praktijk
Dinkelwijk 10
3831 MG Leusden
email: info@the-present.nl
site: www.the-present.nl
telefoon: 0640208676

Mijn naam is Eveline Klapwijk, geboren in 1957.

Ik ben van huis uit verpleegkundige A. Tijdens mijn opleiding, '74-'78, maakte ik kennis met masseren, een behandelwijze die ik altijd met liefde heb gedaan. Patienten lagen in die tijd langer dan tegenwoordig in het ziekenhuis, en de massages werden gegeven met als, succesvol, doel betere doorbloeding, een groter gevoel van welbevinden en daardoor sneller herstel. Eenmaal gediplomeerd heb ik 6 jaar gewerkt op diverse afdelingen, waaronder de couveuse afdeling waar ook de al wat sterkere baby's werden gemasseerd. Na deze 6 jaar ben ik overgestapt naar een heel andere tak van de zorg, namelijk de verslavingszorg.

Vier jaar heb ik gewerkt in het Jellinekcentrum, Amsterdam, in een opnamekliniek voor heroinegebruikers. In deze detoxkliniek werden gebruikers opgenomen om van hun lichamelijke afhankelijkheid af te komen. De opname duurde 3 weken, waarna de lichamelijk cleane client doorstroomde naar een opnamekliniek waar werd gewerkt aan de geestelijke ontwenning. Mijn tijd werkzaam in de Detox was bijzonder leerzaam, maar heeft me uiteindelijk ook uitgeput. Ik was inmiddels getrouwd en toen onze oudste dochter werd geboren besloot ik om een aantal jaren de zorg te laten voor wat ze was en thuis het schip drijvende te houden. Twee jaar later verhuisden we van Amsterdam naar Leusden en daar werd onze tweede dochter geboren.

Toen de dames eenmaal 'groot' waren besloot ik het roer om te gooien en ging een opleiding volgen om als bloemiste te kunnen werken. Lekker met mijn handen mooie dingen maken. Dit werk heb ik met heel veel plezier 5 jaar gedaan, tot ik last kreeg van mijn handen door het constante werken met nat materiaal. En nu ben ik weer terug bij mijn oude liefde, het masseren. Mijn werkwijze richt zich op ontspanning en laten genieten van de aanraking in volledige aandacht, waarbinnen respect voorop staat. Ik heb sinds kort, en na een aanpassing van de kamerindeling, een eigen massageruimte waar ik heel graag in werk. Het is er rustig, warm en er hangt de juiste sfeer om niet alleen ontspannen in te kunnen werken, maar belangrijker nog, om mijn clienten ook rust en veiligheid in te kunnen bieden. U bent er van harte welkom.