Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift and that is why we call it the present.
E. Roosevelt


Yesterday is history, tomorrow is a mystery and today is a gift, that is why we call it the present.

E Roosevelt

Deze bijzondere quote van Eleanor Roosevelt, de vrouw van de Amerikaanse president Roosevelt, heeft u op mijn homepage kunnen lezen. En dat is niet zomaar.

Deze quote is in de loop der jaren mijn motto geworden. Dit motto is voor mij zo belangrijk dat ik ook mijn massagepraktijk de naam the Present heb gegeven. Niet alleen is elke dag een cadeau, ook een massage is een cadeau voor jezelf, of voor een ander om als cadeau te geven! Daarnaast is het mijn filosofie dat het belangrijk is om de client tijdens een massage ruimte en veiligheid te geven om los te laten. Even de zorgen en plannen aan de kant en het hoofd en lichaam in het nu, the Present. Van daaruit kan een heerlijke en diepe ontspanning ontstaan, die energie geeft om zorgen aan te kunnen en plannen te verwezenlijken!

Massage is al zo oud als de mensheid. In de oertijd bijvoorbeeld was masseren een primitieve manier om pijn te bestrijden. In de huidige tijd is massage vooral een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Massage brengt weer evenwicht tussen denken en voelen, tussen rust en actie. Massage zorgt voor een betere stofwisseling, betere doorbloeding, ontspannen spieren en het omlaag brengen van uw stress-niveau. Het geeft u nieuwe energieen u slaapt weer als een roos!